Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Scootmobiel - eigen bijdrage scootmobiel
Eigen Bijdrage Scootmobiel
Pgb: persoonsgebonden budget – scootmobielen.nl. als u in aanmerking komt voor een scootmobiel via de wet maatschappelijke ondersteuning (wmo) kunt u de ondersteuning op verschillende manieren regele
http://www.scootmobielen.nl/wetten-en-regelgeving/pgb-persoonsgebonden-budget
Gerelateerd
 • Bejaarde in scootmobiel beroofd van gouden armband
  De gouden armband van een 84-jarige man is gestolen toen hij in zijn scootmobiel over de Albert ..., lees meer op Kanaal Nederland
 • Politie doet onderzoek rond woning overleden 74-jarige Alm..
  ALMELO - De politie is vrijdagmorgen begonnen aan een sporenonderzoek rond de woning van de in december overleden 74-jarige AlmeloŽr. De sectie van de ME doet onderzoek. 24 agenten zijn op zoek naar een wapen waarmee de bejaarde werd omgebracht.
 • Vrouw op scootmobiel gewond bij aanrijding in Rijswijk bij..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Duivense gehandicapte in actie tegen verloop keukentafelge..
  DUIVEN - Ans Venhorst uit Duiven heeft grote moeite met de wijze waarop haar gemeente de keukentafelgesprekken voert met ouderen en gehandicapten over hulp in de huishouding.
 • Zesde editie Scootmobiel Toertocht goed verlopen
  VEENENDAAL - Scootmobielclub Veenendaal heeft donderdag 9 juli de zesde editie van de Scootmobiel Toertocht gereden. Vanwege de hitte liep de tocht een week vertraging op. 2 juli was het dusdanig warm dat de tocht verplaatst was naar 9 juli. Er waren 16 deelnemers met een scootmobiel, 1 fietsgast en 9 verkeersregelaars die de tocht door de omgeving van Veenendaal en Ede maakten. De volgende editie staat gepland op 16 juli.
 • Scootmobieler rijdt over gevallen trolleylijn en komt met ..
  ARNHEM - De bestuurster van een scootmobiel is dinsdagmorgen met de schrik vrijgekomen, nadat zij over een trolleylijn reed aan de Cattepoelseweg
 • Haagse bejaarde (80) uit scootmobiel getrokken en beroofd ..
  Omroep West is de regionale omroep voor het noorden van de provincie Zuid-Holland, actief op radio, televisie en internet.
 • Scootmobiel te water
  112Groningen, Actueel nieuws over de hulpverleningsdiensten uit heel nederland
 • Opinie: 'Nog steeds verspilling in de zorg'
  In de zorg wordt ontzettend veel bezuinigd, maar aan de andere kant wordt er vaak met geld gegooid.